Lovord & Referenser

Vi berör många med vår eldshow, och vi berörs lika mycket av beröm. Att stanna kvar en stund efter uppträdandet och bada i uppskattning, att få sprida glädjen och få så mycket tillbaka, betyder lika mycket som uppträdandet. Nedan har vi samlat lite utlåtanden som skickats spontant via mail. Tyvärr är vi inte så duktig på att samla ihop skrivna ord, så den allra största delen av uppskattningen bär vi med oss i hjärtat.

 

 

Tusen tusen tack! Er show har varit samtalsämnet hela kvällen och dagen! Ni var fantastiska och berörde alla men framför allt brudparet. Jag kommer med lätthet att rekommendera er och eran show! Tack för denna gång!

 

 

Ni gjorde en fantastisk show som alla uppskattade. En liten kille som hittade era kort sa till sin mamma – dom här vill ja ha mamma för jag älskar dom!

 

 

STORT STORT tack för er show igår! Vi och alla våra gäster blev alldeles hänförda av er magi och värme! Stort tack

 

 

Tack så jättemycket för en härlig show. Du är bara underbar. Och vi menar inte bara som artist! Alla var bara tagna av din magiska och kärleksfyllda uppträdande.

 

 

Fantastisk eldshow i magins tecken! Momo Jord uppträdde i en ring av marschaller på Kastellets borggård med en spektakulär eldshow som ’tände’ publiken. Vi ser fram emot ett vidare samarbete.

 

 

.festens GrandFinal var Eldshow av Momo. Han imponerade på alla skeptiker som hade sett fireshow många gånger förut. Helt otroligt vackert!”  Stort tack Momo, rekommenderar med hjärtat. Ses säkert igen!

 

 

Hej Momo !!! Tack för en riktigt fin show o fest , du bjöd verkligen på dig själv igår Lördag o du har för alltid en plats i mitt hjärta , hela personalen på Borgen i Osby tackar dig för ett fint program o önskar dig välkommen tillbaka / Ha en riktigt bra höst så hoppas jag vi ses igen / Janne

 

 

Jag tillsammans med arrangörerna vill ge dig och Anna ett stort tack för ert uppträdande och ert härliga engagemang. Ni drog verkligen till er uppmärksamheten och vi tror att det gav extra publicitet till Tintomara.  Vi är enormt glada över er insats och kvällen generellt! Det var 200 minglande, salongsberusade och nöjda gäster som vi tillslut fick mer eller mindre köra ut när vi var tvungna att stänga. Ett toppenbetyg helt enkelt!

 

 

Tack för en jättehärlig show igår! Gästerna var mycket nöjda när de traskade hemåt i regnet. Vi fick många positiva kommentarer. Beundrar dig som kom till oss ”i mitten av ingenstans ”och körde din show trots vädret. Hoppas det gick bra att ta sig hem för din del. Tusen tack!

 

 

Showen var riktigt riktigt bra och precis så magisk som vi föreställt oss!