Eldshow Dalhalla Hammerfall

Årets stora eldshow är avklarad. Det som började med ett mail i vintras, kaffe och sockerkaka i mitt kök i mars och ständig mailkontakt och bollande mynnade tillslut ut i den stora showen på min drömscen. Vi eldade tillsammans med Hammerfall på Dalhalla, kalkbrottet som är som gjort för vilken show som helst.

Att förbereda sig så länge för en show… och när den äntligen är över. Wow.

Stora avstånd kräver stor eld. På scenen (eller bredvid; i sista sekund fick vi reda på att vi inte fick vara på scenen — jaha, det var bara att göra om all koreografi. Som tur är är vi vana vid ändrade planer, så det gick givetvis galant ändå.) går det bra med vår vanliga utrustning, men efter ett nej om att stå på scentaket sprang jag upp till klippväggen, med tidernas största gnistregn, medan Erik körde sin dödsstjärna på scenen och Therese tände eld på gitarristen (som han råkade be om några kvällar innan, efter några öl och strax innan läggdags :).

Nu är det över. Och nu har jag andats några dagar. På fredag går turnén vidare, till Stockholm, Göteborg, Österlen, Stockholm igen och.. ja, så fortsätter det ända in i oktober.

Vill du vara med i turnéplanen? Det finns säkert plats för dig också! Skulle jag själv råka vara bokad så skickar jag någon av mina otroligt duktiga artister — jag får så många förfrågningar att jag inte hade något annat val än att starta ett eventbolag/artistförmedling.

Varje gång jag tänker på det här jobbet, tänker jag hur mycket jag älskar det. Vilka platser jag får besöka. Vilka människor jag får möta. Vilken gästfrihet jag får ta del av.

Tack Joacim Cans med familj, och hela bandet för ett magiskt bemötande. Tack alla som kom på spelningen. Tack alla som spelade på Orsayran som vi fick jamma eld med. (Däribland världsmästaren i nyckelharpa, det ni!).

Turnén fortsätter. Eldandet fortsätter. Eldshow på eldshow på eldshow. Och varje show överträffar alla förväntningar.

Jag älskar det här. Av hela min själ.

Tack.