Bilder & filmer från tidigare eldshower

Här samlar vi bilder, filmer och små historier från tidigare uppträdanden. Eftersom vi har fullt upp med att uppträda hinner vi inte uppdatera den här sidan särskilt ofta. Mer aktuella bilder hittar du på eldshow.se eller på vår facebooksida.

 

Tjolöholms julmarknad

Tillsammans med elddansgruppen Ignis döttrar utförde vi tio bejublande eldshower under fem hektiska dagar på Tjolöholms Julmarknad; en alltid lika uppskattad tradition.

Tjoloholm glod Tjoloholm sparkle

 

Club Monday, Halmstad och Varberg

En gång om året kommer jag och min kollega Therese till Club Monday, den stora måndagsklubben i Halmstad, och förgyller kvällen med vår eldshow. Att uppträda på klubbar skiljer sig mycket från traditionella shower, men det höjer stämningen massor!

Club Monday, Halmstad Eldshow, club monday, halmstad

 

Burlesquefest i stockholm

Jag uppträdde på en Burlesque-fest arrangerad av Egveina på p-art design. En väldigt spännande eldshow, då jag stod på en trång liten innergård och publiken var på tre håll bakom glasrutor. Det ryktas att de kände värmen även genom glaset…

eldshow fest poi fest

 

Fest på Skeppsholmen, Stockholm

Överraskningsshower är alltid uppskattade, och så himla roliga att göra, oavsett om de är för 50 personer eller 500. Ibland får jag bra bilder från dem också.

Sommarkrysset eldshow Sommarkrysset eldshow

 

TV4, Sommarkrysset, Gröna lund

En hel dag gick åt att repa vårt uppträdande tillsammans med gruppen Takida på Gröna Lund. 10 timmars jobb och lika lång resa för 30 sekunder på TV. Men det var grymt roligt, och vi fick åka gratis karusell efteråt!

Sommarkrysset eldshow Gröna lund elddans

 

Historisk vandring på Vaxholms kastell, Stockholm

Jag deltog i den årliga historiska vandringen på Vaxholms kastell, som avslutades med en spektakulär eldshow på den stora gården, inramat av marshaller där det gamla tornet stått. Tyvärr blev det ingen bra film från eldshowen, men ett fint bildspel med lite eldbilder knåpades ihop av någon tapper själ. Och så blev det såklart några fina bilder!

eldshow vaxholm eldslukare vaxholm stockholm

 

Ramis Garden, Tiruvannamalaj, Indien

Vi sprang på en fotograf och ägnade en helkväll åt att ta spännande eldbilder. De här är alltså inte från någon show, utan mer som en lek för att se vad man kan göra med eldpoi och en kamera. Tokigt vackert kan det bli!

eldpoi, ramis garden eldpoi, ramis garden eldpoi, ramis garden eldpoi, ramis garden eldpoi, ramis garden